Таймер безпечного з’єднання застосовується для обмеження часу з’єднання з сервером.

Обмеження часу є поширеною практикою та є одним із інструментів інформаційної безпеки.

Таймер працює як зворотній відлік.


Обновити таймер можна натиснувши на сам таймер.


На останній хвилині таймеру з’явиться повідомлення-попередження.


Щоб продовжити роботу необхідно натиснути ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ.


По завершені відліку часу передбачено інше повідомлення:


Для того, щоб продовжити доведеться наново вводити логін та пароль.